Bröllopsdagen

Rönnlunds foto

Bröllopsfotografering

Bröllopsdagen

 

Vi vill visa hur vi jobbar under de olika momenten under bröllopsdagen

Förberedelser

 

Här är vi med från början på morgonen och träffas på en hårstudio, barbershop, hotellrum eller i erat hem där ni får hjälp med håruppsättning, smink, klädsel och påtagning av bröllopsklänningen.

Vi fokuserar på känslor av glädje, spänning och lite nervositet, fotograferar detaljer och hur frisyren börjar ta form. Sminkningen och sedan påtagning av bröllopskläderna. Det blir många fina bildminnen och vi har märkt att just dessa bilder är populära och ger fina minnen för livet.

Bröllopsakten

 

När alla förberedelser är klara och i vissa fall porträtten tagna så är det stora ögonblicket inne.

Det är lite pirrigt och man kan riktigt känna hur stämningen ökar.

Vi har redan förberett oss på platsen och tar emot när gästerna anländer.

Många härliga ögonblick dyker upp och när gästerna satt sig så tar vi plats i kyrkan/vigselplatsen.

Jan har pratat med vigselförättaren/prästen och ställt sig där det går bra snett framför brudparet.

Lotta tar bilder bakifrån och mera översiktligt på platsen.

När akten startar så passar vi på att fotografera både brudparet och gästernas reaktioner och förståss "kyssen".

Lotta har redan innan akten fotograferat detaljer på vigselplatsen medan Jan fotar gästerna.

Efteråt fokuserar vi på mottagandet och gratullationerna, det blir mycket känslor så till och med fotograferna flera gånger fått torka ögonen. Ja bli inte förvånade vi för vi är känslomänniskor.

Porträtten

När vi kommer till porträtten så görs det efter ert val före eller efter bröllopsakten.

Vi har i god tid redan förberett/rekat de ställen som vi kommit överens om. Det kan kännas lite

pirrigt inför detta men vi lovar er att vi kommer hjälpa till att få er avslappnade och framför allt när vi varit med

under hela dagen. Det är bra om vi kan få minst 1 timmes tid för fotograferingen och beroende på hur 

långa avstånd det är till platserna och om vi måste hålla en speciell tid inför middagen så är det bäst

att räkna med 1,5 - 2 timmar.

 

Detaljer samt middag

och Fest

 

När bröllopsakten, porträtten och gästernas gratullationer är klara så tar vi oss till festplatsen för en brudskål.

Vi fotograferar självklart detta ach brudparets olika sätt att ta sig dit.

Vi har varit med om allt från helikopter, båt, limosin, häst- och rensläde, tuffa bilar till att själv köra paret i våran bil och allt har varit en fantastisk upplevelse.

Lotta passar sen på att gå in på festlokalen innan ni sätter er och fotograferar dukning, detaljer, kreationer, bordsplaceringen. Vi fotograferar sedan när ni sätter er till bords.

Lotta har en förmåga att lyckas ta sig in i köket innan serveringen och fotar både menyn, rätterna och lite personal där. Jan passar då på att fota gäster, talare, skålar och ögonblick/stämning runt omkring.

Vi håller oss lite i skymundan men dyker upp när ni minst anar det för att inte vara ivägen.

Vi brukar ha en tät kontakt med Toastmastern och är förberedda på eventuella överraskningar.

Ja när middagen sen är klar så brukar det vara dags för att skära upp bröllopstårtan och där håller vi oss lite närmare. Sen brukar en del par välja att göra en bröllopsvals och därefter kör festen igång, vi  stannar så länge vi bestämt med er.

Rönnlunds foto

Photographers Janne & Lotta

We are 2 very committed photographers who work together and help you with photography of your great wedding day.


We complement each other with Jan's instant capture and Lotte's sense of detail.


We love this and always give our utmost.

 

Contact:

 

Address:

Krogtäppan 179,

137 68  JORDBRO

 

Email:

info@ronnlundsfotobrollop.se

jan@ronnlundsfotobrollop.se

lotta@ronnlundsfotobrollop.se

 

Phone:

Jan 0708-615960

Lotta 070-333 88 28

 

Step to wedding



An first meeting



Planning The wedding day



How we edit and submit the images

Navigate

 

About us

 

First meeting

 

Price 

 

Contact

 

Follow us

 

Facebook

 

Instagram

 

Copyright © All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera